Yeni Tutku: Bullet Journal

21-03-2019 12:24
Yeni Tutku: Bullet Journal

Yeni Tutku: Bullet Journal

 

Bu yepyeni akımı tanımaya başlamaya ne dersiniz? Bullet Journal, diğer bir söylemle günlük hayatınızı planlayan, daha düzenli ve organize bir şekilde yaşamınızı sürdürmeye çalışan bir sistem, bu sistem Ryder Carrol tarafından geliştirildi ve dünyada bir akım olarak yer almaya başladı. Leuchtturm1917 kaliteli ile birlikte bu sistem bir not defterine dönüştü.


Profesyoneller kadar yeni başlayanlar içinde, sayfa yapısı, ipuçları ve bir kılavuz olarak hizmet vermektedir. Bullet journal, öğrenmesi kolay olan ve herkesin sistemini kendi ihtiyaçlarına göre adapte etmesini sağlayan modüler bir çerçeveye dayanmaktadır.  Bu not defterleri, üretkenlik ve farkındalık arasında ki kesişme noktasında size yardımcı olacak ve kolayca aradığın bilgiye ulaşmanızı sağlayacaktır. Böylece hem bugünü kontrol edebilir hem de geleceği organize edebilirsiniz.

 

 

 

Leuchtturm1917 Tarafından Tasarlanan Bullet Journal

 

·    Ebat: Orta Boy (A5) – 145 x 210 mm

·    Renkler: Siyah, Zümrüt Yeşili ve Nordik Mavi (Kapakta Kabartmalı Bullet Journal Yazısı ile)

·    Tür: Noktalı

 

 

Özellikler:

 

·      Zaman kazanmasını sağlayacak dizin, ilk 4 sayfa olarak tasarlanmıştır,

·      Geleceği planlamak için 4 Sayfa,

·      Farklı Renklerde 3 yer imi,

·      Kartvizitler, küçük kağıtlara alınan notlar vb saklayabileceğiniz ürünler için arka kapakta cep.

 

 


Tasarımcı Ryder Carroll, özel ve iş hayatındaki günlük yaşamını, dikkat eksikliği bozukluğuyla daha iyi organize etmek için Bullet Journal’ı kendisi için geliştirdi. Bu gün sistemi sürekli büyüyen bir topluluğun daha verimli olmasına ve yaşamdaki önemli konulara odaklanmasına yardımcı oluyor. Carrol’ın uluslararası en çok satan "The Bullet Journal Method” okuyanlara başarıyı nasıl kazandığını vurgular ve yaşamlarını nasıl daha anlamlı kılabileceğini anekdotlarla anlatır.

 

Bullet Journal'a Tanışmak için TIklayınız!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.