LEUCHTTURM1917 – Detaylar Fark Yaratır

20-03-2019 11:44
LEUCHTTURM1917 – Detaylar Fark Yaratır

LEUCHTTURM1917 – Detaylar Fark Yaratır

 

 

ÖZGÜNLÜK: 17 Renk, 6 Ebat ve 4 Tür


 

RENKLER


Leuchtturm1917 not defterleri, 17 capcanlı renk ile üretilmiştir ve sizler için mükemmel aksesuarlar sunar. Siyah Klasik renginden, Kuzey Mavi’ye, Romantik Vişne tonundan Portakal Turuncusuna kadar sizlere özel seçenekler sunar. Standart özelliklerinin yanı sıra, belli aralıklarla da özel seriler çıkaran not defteri dış rengi, iç yaprak kalitesi ve diğer özellikleri ile göze çarpıyor.

 

EBATLAR

 

Bu not defterleri çeşitli boyutlarla üretilmektedir. Bu boyutlar Mini (A7)’den, Master (A4+)’a kadar çeşit çeşit boyları kapsar. A4+ denmesinin en büyük sırrı ise A4 Kâğıttan biraz büyük olup, arka ceplerinde ya da ara sayfalarda not aldığınız kağıdınızı kırıştırmadan rahatça saklayabilmeniz için biraz daha büyük üretilmesidir. Bu da her boyutun kendi avantajını sunmasını sağlar. Cep Boy (A6) olan not defteri, bir ceket cebine tamamen sığabilmektedir ya da B5 olarak adlandırılan Tablet Boy ise standart bir tablet bilgisayar ile aynı boydadır. Bir seyahatte iseniz Paperback (B6+) olarak adlandırılan Çanta Boy ise harika bir yol arkadaşıdır.

 

TÜRLER

 

Çizgili, Kareli, Düz ve Noktalı. İşte bu Leuchtturm1917 farklı kılan en güzel özelliklerden birisi. Her kullanım amacı için özel olarak üretilen bu türler, her dış kapan rengi ile uyumlu olabilecek şekilde kombinasyonlu olarak üretilmiştir. Önce türü sonra dış kapak rengini seçerek sıra dışı bir deneyime çıkmaya ne dersiniz?

 


KİŞİSELLEŞTİRME

 

Not Defterlerinde kişisel talepleriniz doğrultusunda, kabartmalı bir baskı ile isim yazdırma veya logo çalışması yaptırtabilirsiniz. Örneğin güzel bir hediye düşünürken, bir tarih ya da isim söylemek size yeterli olacaktır. Tüm detaylı bilgiler için buraya tıklayınız!

 

 

DETAYLAR


Basit ancak işlevsel ayrıntılar not defterlerini ayrıntılı kılar. Numaralı sayfa düzeni, içindekiler bölümü defterinizin düzenlenmesinde yardımcı olur. Arka kapaktaki cep, kartvizit ve ufak notlarınızı saklamanızda, içinden çıkan etiketler sayfalarınızı ya da kapağınıza yapıştırarak arşivlemek için kullanıla bilinir. Bununla birlikte son sayfaların kopartılabilme özelliği ile de hemen yakınınızda yazdığınız notu paylaşmanıza yardımcı olur.Böylece ömür boyu saklayabileceğiniz bir deftere sahip olabilirsiniz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.