Caran d'Ache ile Farkı Hisset !

28-03-2019 11:56
Caran d'Ache ile Farkı Hisset !

Caran d'Ache Hakkında

Caran d'Ache başta kalem olmak üzere tüm yazı gereçleri ve ofis malzemeleri markasıdır. İsviçre menşeili olan firma, lüks üretim grubu ile müşterine hizmet vermektedir. 
 
1915 yılında Arnold Schweitzer tarafından Cenevre'de kurulan Ecridor Kalem Fabrikası ile üretime başlayan firma, 1924 yılında bu günkü adı olan Caran d'Ache ismini almıştır. İsmi ise ünlü Rus politik karikaturist Emmanuel Poire'den gelmektedir. 
 
Koleksiyonlar; 
 
Çok fazla ürün çeşidi olan bu marka başlıca modelleri 849, Swiss, Genius, Alchemix gibi ürün markalarını içermektedir.
 

849 Serisi 

849 serisi kalemler, ikonik tükenmez kalem serisi olarakta adlandırılmaktadır. Bu seri tüm üretilen modeller içinde bir ilham kaynağı olmuştur. Benzersiz çağdaş renklere sahip olması, hassas ve zahmetsiz yazma imkanının yanı sıra değiştirilebilir iç mekanizma imkanına da sahiptir. Böylece kalemin iç ucu tükense bile yeni bir refill ile tekrar kullanılabilinir. 
 
Bu koleksiyon dış görüntüsünün benzeri ile 844 serisi olarak adlandırılan uçlu(versatil) kalem serisi olarak satışa açılmıştır. 0.7 uçlu olarak üretilen mekanizma ile yüksek kalitede Versatil kalem hizmeti vermektedir.
 
Tasarımda yapılan ufak farklı dokunuşlar ile özel kutulu altın, gümüş ve bronz serisi yanı sıra, metalik-x serisi gibi farklı temalarda işlenmiş modellerde ilgi çekmektedir. 
 


Swiss Serisi


Swiss serisi, İsviçre kültürünü kalemlere tasarım olarak ekleyen ve makenizma özellğini 849 serisinden alan renkli tasarımlara sahip tükenmez kalemlerdir. 

 



Genius Serisi


Sadece bir tükenmez kalem değil, ayrı bir özelliği ile adeta çift avantajlı kullanım sağlıyor. Basma kontrolünde bulunan tablet ucu ile hem tablet bilgisayarlarınızı rahatça kontrol edin hemde tükenmez kalem olarak kullanın. 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alchemix Serisi 


Cesur malzeme seçimi ve tasarımı ile Alchemix serisi zarif bir duruş sergilemekte. Yüksek kaliteli yazım hizmeti sunan bu kalem, keskin hatları ilede göz alıcı duruşa sahiptir.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.